Køkkenet

open-1315639.jpg

Der er åbent i køkkenet, når der er gang i aktiviteter i hallerne.

Åbningstider i Cafe Mødestedet er: fra foreningernes sæsonstart 01.09 og frem til skolernes efterårsferie er der åbent i Cafe Mødestedet fra mandag til torsdag fra kl. 16.00 – 20.00.

Fra skolernes efterårsferie og frem 31.03. er der åbent i Cafe Mødestedet fra mandag til fredag fra kl. 16.00 – 20.00.

April måned vil der være åbent fra mandag til torsdag fra kl. 16.00 – 20.00.

Du er velkommen til at bestille din mad i forvejen, enten ved at kigge op eller ved at ringe 55 81 42 01 - tryk 4, inden for køkkenets åbningstid.

Køkkenet holder også åbent på andre tidspunkter, til arrangementer eller efter aftale, hvor vi tilbyder et afgrænset udvalg eller sammensætter menuen efter arrangørens ønsker. 

Vi samarbejder også med områdets dygtige restauratører om bespisning til større arrangementer. Kontakt os for et skræddersyet tilbud: www.moena.dk/booking-og-kontakt/ 

Når caféens køkken er lukket, er der mulighed for at få forfriskninger i selvbetjenings-automaten i foyeren: Friskkværnet kaffe, cacao, snacks, slik og forfriskninger, både til den sunde og til den syndige side. 

Caféen, automaten og resten af hallerne er tømt for kontanter, når hallerne holder lukket.

Kontrolrapport

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her:

Mønsk Madglæde

meleah-s-birthday-cake-1325964-638x479.jpg

Vi har udviklet et nyt menukort til caféen, som vi kalder Mønsk Madglæde. På menukortet finder du: På den ene side rigtig mad, hvor der er lagt mere tid, smag og sundhed i, udvalgte lokale fødevarer, global inspiration og mere økologi.
På den anden side finder du traditionel fast food, hvis du gerne vil synde lidt. Ligesom i livet er menukortet ikke et enten-eller, men et både-og.

Du kan spise maden i vores café eller bestille den til at tage med hjem. 

Ved større arrangementer bruger vi lokale restauratører som under-leverandører, så vi sikrer god mad til tiden og gavner vores lokale netværk af virksomheder.

Caféens menukort

Forsamlingsrummene

forsamlingsrum 2.jpg

I caféen, det første af de tre forsamlingsrum, er der plads til 70 personer ved selskabs-bordopstilling. Her er man tættest på køkkenet og kan gennem vinduespartier kigge ind i Mønshallen. I forsamlingsrum 2 er der plads til 75 personer, og i rum tre til 15 personer. Alle rum har udsigt til det grønne areal og banerne bag Mønshallerne.

Rummene bruges til at hygge sig med fællessang, fester, smørrebrød og gode historier, mindre møder og forsamlinger.

Vi skal til at renovere forsamlings-rum 2 og 3, lige så snart vores højsæson i foråret 2018 stilner af. Vi forventer, at rummene står færdige i sommeren 2018.