Mad

for-us-2-1315753-1279x849.jpg

Street food og livsnyder-menu, vi byder på mad-oplevelser med lokale gæstekokke for enhver smag.

Her kommer snart en beskrivelse af madoplevelserne, lige fra jubilæums-menu til madboder, og et link til madbilletsalget.

Følg også nyhederne på Facebook: https://www.facebook.com/events/458644817863284/

Musik

guitar-solo-1424880.jpg

Lokal musikscene og musikalske gæster udefra i forskellige genrer: Livemusik lige fra akustisk intim-koncert til festband for fuldt blæs og diskotek.

Musikprogrammet bliver løbende opdateret her, og snart åbnes der op for forsalg af billetter:

Kl. 21.00 Sweethearts

”Åbn jeres hjerter – glem det grå og triste”. Og det er præcis, hvad der sker, når man er i selskab med Danmarks mest populære festorkester, Sweethearts.

Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt show, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd.

J. Tex & The Volunteers

J. Tex & The Volunteers er en rejsende trio. I april 2017 optog de en musikvideo i den mønske natur, og de vender nu tilbage som musikalske gæster, der er med til at fejre de frivillige (=volunteers på engelsk)  med god musik. 

Mennesker mødes

hand-shake-1241578.jpg

Foreninger, frivillige ildsjæle, familier, firmaer, folk og fæ fra by og land, fra hele kommunen og resten af verden!

Alle er velkomne til at mødes og feste sammen, når vi fejrer fællesskaberne, der skaber sammenhængskraft nu og i fremtiden.

I mørket

orb-of-light-1179455.jpg

Med mørket som smuk baggrund for det lys og varme, som ildsjælene spreder omkring sig, fejrer vi Dark Sky Møn og de lysende sjæle, der skaber liv og glæde blandt mennesker.